ФК БИП: Година за памћење 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ФК БИП: Година за памћење
Trenutno na sajtu: 863       |       Podeli:
22.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - На опроштају од више него успешне године, Ненад Станковић, председник ФК Бип,

искористио је да се осврне на све што је учињено у клубу, као и на остварене резултате.

„Поносан сам на све што смо урадили у условима који су били тешки. Успели смо да останемо стабилни и да приредимо још једну годину за памћење. Верујем да је ФК Бип направио највећи успех у 42 године постојања. Освојили смо прва места са кадетском и омладинском селекцијом на крају сезоне 2019 / 2020. Створили смо конкурентан тим да одговоримо свим изазовима у јединственој лиги Западне Србије, што и потврђује шесто место на крају полусезоне, одржали 13. Меморијални турнир Јован Гојковић – Цуне и Владимир Токовић – Токо”, казао је Станковић.

Он је посебно посветио младим играчима изразивши очекивањеа да ће се концепт форсирања младих, клубу тек исплатити као и да ће бити настављено улагање у њих.

„Мислим, али не могу да тврдим, да ће Тадић, Арсић, Ђоковић имати већу вредност када одиграју још једну полусезону. Направили смо снажан систем. Свако зна шта ради и преузима одговорност за свој део посла, а што је битније поставили су темељ за наредно лето када ће се од Нешка Миловановића захтевати и континуитет и корак више – пласман у квалитетно такмичење”.

Омладинци ФК БИП, Фото: ФК БИП

Познавајући, популарног Неција, како зову председника клуба, љубав према фудбалу коју преноси на млађе категорије, овај циљ треба схватити озбиљно и оствариво.

ФК Бип, трећи пут у досадашњој каријери води Нешко Миловановић, један од ретких чачанских тренера са профи лиценцом, који је у осам утакмица освојио 13 бодова.

Посебну захвалност Станковић истиче према тренеру Јовану Луткићу, који је прискочио у помоћ клубу када је било најтеже.

„Одлазимо на заслужени одмор, скупићемо се 23. јануара, одрадити лекарске прегледе, тестирања и почети са тренинзима. Планиран је одлазак на Јадранско приморије 13. фебруара где ће се одржати десетодневне припреме и после тога надам се спремно дочекати почетак друге полусезоне”, рекао је председник клуба Ненад Станковић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fudbal fk bip

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.017.374 посета
Тренутно на сајту: 864 посетилац(a)