Влада ће имати континуитет, без обзира на персонална решења 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Влада ће имати континуитет, без обзира на персонална решења
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
08.08.2020 | 0 коментар(а)



Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да ће нова влада наставити у континуитету да ради оно што је радила и влада на чијем је она челу,
Фото: ГЗС

без обзира на персонална решење, јер, како је навела, реч о стратешким приоритетима...
„Грађани су јасно рекли и наградили својим гласовима резултате које смо имали и јасно рекли како жеље Србија да се даље развија", нагласила је Брнабић одговарајући на питање да ли ће у Србији доћи до дисконтинуитетау политици нове владе и додала да је тим на листи "Александар Вучић-за нашу децу" дао наконкретнији план о развоју Србије "Србија 2025", те да је јасно да ће то бити њихов задатак без обзира ко буде у саставу нове владе.

Брнабић:Критикују рад Кризног штаба а ништа не нуде

Премијерка Србије Ана Брнабић каже да је спремна да разговара са свима који имају нешто да понуде, без обзира што критикују рад владе, али, као је навела, из одговора потписника апела за смену Кризног штаба види да они не желе да разговарају.


„Кажу да немају представника, па не знам ко им пише тако брзо одговоре. Спремна сам да разговарам са било ким јер знам колико се боримо и могу да одговорим на свако питање и образложим сваку одлуку. Њихова алтернатива Кризном штабу је да ми седнемо и са свима појединачно разговарао и доносимо одлуке", објашњава он.


Најбржа смо растућа економја у Европи,треба да будемо задовољни


Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је Србија најбрже растућа економија у Европи са пет одсто раста у првом кварталу и да у држави никада није постојала већа политичка стабилност, нити поверење у политику коју спроводи власт.


„У другом кварталу ове године смо били други по томе колико је пад од 6,5 одсто био мали. У првој половини године делимо прво место или смо мало иза Литваније", казала је Брнабић за ТВ Хепи, уз питање - када је Србија имала злато или српебро у економском смислу на европском првенству.
ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ana brnabic rastuca ekonomija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.144.648 посета
Тренутно на сајту: 451 посетилац(a)