Двери: Тодоровићу, јесте ли ви стварно градоначелник свих грађана Чачка? 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери: Тодоровићу, јесте ли ви стварно градоначелник свих грађана Чачка?
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
20.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Градски одбор Двери у Чачку упутио је отворено писмо градоначелнику Милуну Тодоровићу
Илустрација, фото: ГЗС

у коме му између осталог поручују да је окружен “рециклираним политичарима и политичарима у покушају, који непрекидно сеју мржњу и нападају најпогрднијим именима политичке неистомишљенике”.

Писмо преносимо у целости:

“Нападе предводи посланик Марко Парезановић, који ни знањем, ни мудрошћу, ни искуством не може да представља грађане Страцимировог града. Његова је једина заслуга цртање мета политичким противницима, да би се додворио великом вођи, што није особина правих Чачана које краси достојанство, понос и заједништво.

Уз Ваше скуте о судбини грађана града Чачка одлучује, као члан градског већа Немања Трнавац, особа без икаквог интелектуалног потенцијала. Дотични не би био предмет наше пажње, јер као неостварен човек то и не заслужује. Међутим, дрзнуо се да на недостојан начин говори о „политичком оцу и сину“, заборављаћи чињеницу да је он сахранио свог политичког оца. У својој објави он иде и корак даље и душебрижнички узнемирава грађане изјавом да ће Чачак бити „црна рупа“ на мапи Србије, деловањем Двери. Напомена: Чачак је већ „црна рупа“ од када овакви политичари у покушају учествују у власти и одлучују о судбини града.

Градоначелниче, уз Вас је и млади јуноша Душан Радојевић, који користећи омладину зарад личног политичког напредовања и материјалне користи, злоупотребљава буџет града Чачка. Он је за разлику од Немање Трнавца, свом биолошком, а не политичком оцу, напунио новчаник, а приде запослио супругу у градску управу. Ничим заслужан, господин Радојевић задужен је и за културу. Ако култура овог града зависи од мрзитеља старих људи, онда ће се Чачак заиста претворити у црну рупу на културној мапи Србије. У томе ће му свестрано помоћи медијски маг ових простора Жељко Митровић, патолошки мрзитељ Чачана, својом оркестрираном подршком. Поменути диригент већ одавно врши културни геноцид овога народа у чему му свесрдно помаже сам врх државе.

„Омладино бежите од фашиста“ - Господине Радојевићу ово је ваша најновија срамна изјава. Дугујете грађанима објашњење на кога сте тачно мислили, када сте ово изјавили? Судећи по слици коју сте објавили на Твитеру, одговор се очигледно сам намеће. Јавно означите ко су фашисти у градској организацији Двери. Да ли је то: Драган Ћендић, Александар Танасковић, Радмила Живковић, Бошко Обрадовић, Милан Рогановић, Биљана Рубаковић, Александар Сретеновић, Милица Прокић, Милош Ракоњац, Ацо Ђенадић, Милисав Марјановић, Миленко Каличанин, Александар Божовић, Предраг Јевтић, Ђорђе Шипетић, Оливера Матовић, Предраг Ружичић или Радисав Рацковић?

И на крају градоначелниче, ако се заиста налазимо у „црној рупи“, како то кажу Ваши сарадници, да ли Вам је сада јасно зашто грађани већ три месеца протестују? Питамо Вас када ћете се обратити незадовољним грађанима и одговорити на њихове до сада постављене захтеве? Док год има мрака, има и сванућа. Зато: чекамо одговоре сваког петка у 18 часова, код Степе”, наводи се у сопштењу информативне службе ГрО Двери у Чачку.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri cacak pismo gradonacelnik todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.253.488 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)