Драгачевци муку муче са струјом, напон не прелази 180 волти 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Драгачевци муку муче са струјом, напон не прелази 180 волти
Trenutno na sajtu: 409       |       Podeli:
30.07.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Мештани драгачевских села Велес, Драгачица, Горачићи и Губеревци муку муче са струјом чак и у данима када је имају.

Напон никада не прелази 180 волти, а не стаје и због најмањег поветарца.

„Не могу да вам кажем колико ми се апарата покварило због лошег квалитета електричне енергије. Данима када имамо 200 волти ми смо пресрећни. Слао сам дописе електродистрибуцији али одговора нема. Чуо сам да је проблем далековод према Губеревцима, али тачан разлог не. Било је година када са струјом нисмо кубурили, али задњих две, три године то је страшно више немамо него што је имамо а и када дође какав је напона гледамо само шта ће да нам цркне”, каже Драган Ивановић из села Велес коме је пре неки дан се покварила пумпа за воду.

Мештани ових села кажу да не знају више коме да се жале, а да им је само да знају у чему је проблем.

„Ваљда можемо добити бар информацију шта не штима, шта утиче на промењив квалитет струје и зашто је немамо и када је напољу плус 30 степени. Чули смо да су разводници у питању и да пошто су скупи не могу да их набаве”, рекао је Ивановић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


struja dragacevo nema

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.431.945 посета
Тренутно на сајту: 410 посетилац(a)