На тргу дочекани златни чачански кошаркаши 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
На тргу дочекани златни чачански кошаркаши
Trenutno na sajtu: 380       |       Podeli:
26.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Златни чачански дечаци, кошаркаши КК "Mладост" свечано су дочекани на тргу након што су у Сежани на регионалном турниру освојили прво место и тако доказали да су најбољи.

Тренер, Дејан Коларевић, истиче да је ово заиста златна генерација која вредно и марњиво тренира дуже од две године.

"Свако вече смо на тренингу, нема изузетака. Борили смо се да одемо у Словенију и знали смо да тамо представљамо земљу и град кошарке. Били смо најмлађи тим али смо успели да остваримо победу. Ова генерација поседује велики потенцијал, и нањима али и на нама је да и даље пуно радимо, овај успех ће нам бити мотивација", рекао је Коларевић.

Дејан Коларевић, тренер, фото: РИНА

У финалном мечу против домаћих Словена, дечаци КК "Младост" славили су резултатом 43:41. Младост је до титуле дошла у пенал завршници, а кључни кош са пенала постигао је капитен екипе Павле Николић.

"Ово је велики успех за нас. Сви смо били као један на терену, али и ван њега, напорно тренирамо сваки дан и надамо се још бољем успеху. Најтежа је била утакмица са Словенијом, али успели смо да се изборимо. Овај дочек је најбоља награда коју смо могли да добијемо и то је награда за наш труд који смо уложили", рекао је Павле.

Малишани су за овај пехар уложили велики труд, фото: РИНА

Председник КК "Младост", Добрило Јојоћ, истиче да је поносан на ове златне дечаке, који показују да Чачак и даље може да стоји раме уз раме са великим градовима кошарке.

"Они су сјајни представници и града и клуба. Цела хала у Словенији навијала је за нас и заиста сам поносан. Ово је круна рада нашег клуба који постиоји 25 година који доказано ради одличан посао са млађим категоријама", истакао је Јојић.

РИНА

Добрило Јојић, фото: РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kosarkasi docek trg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.295.830 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)