Клизалиште ради до краја седмице 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Клизалиште ради до краја седмице
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
13.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако је зимски распуст завршен клизалишна сезона ће потрајати још неколико дана. Управа СЦ „Младост” је донела одлуку

да клизалиште буде у функцији до 18.фебруара, када ће се окончати једна успешна сезона на леду.

„С’обзиром да због државног празника следи продужени викенд за ђаке одлучили смо да клизалиште ради до недеље. Позивам све наше суграђане свих доби да искористе предстојеће дане и уживају на леду. Можемо већ сада рећи да је клизалишна сезона била веома успешна. Бројни наши суграђани су без већих инцидената уживали у претходних четрдесетак дана и верујем да ће тако бити и ове седмице”, рекао је Драган Савковић.

Клизалиште ће и наредних седам дана радити у стандардним терминима од 12, 14, 16 и 18 часова. Цена карте је 150 динара, а сви корисници картица ТРИ ПЛУС имају бесплатан улаз на клизалиште.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.167.945 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)