Одборници именовали директора ТО „Опленац“ 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Одборници именовали директора ТО „Опленац“
Trenutno na sajtu: 485       |       Podeli:
11.02.2019 | 0 коментар(а)



Топола – На данашњој 26 седници Скупштине општине Топола именован је директор ТО „Опленац“. За директора је изгласана

досадашња директорка Љиљана Тодоровић, којој је истекло четири године од претходног именовања. Она је у свом обраћању одборницима поднела извештај о раду Туристичке организације за 2018. годину као и план и програм рада за 2019. годину.

„Претходну годину обележило је отварање Визиторског центра и његово стављање у функцију. Остало је да променимо адресу и да уредимо блок око Визиторског центра. У плану нам је и уређење трга, имамо подршку Министарства за тај пројекат. Ове године на сајам  туризма изаћићемо самостално“, рекла је Тодоровић.

Одборници су усвојили и Предлог Одлуке о усвајању Предлога Пројекта Јавно-приватног партнерства за услугу одржавања гробаља на територији општине Топола.

Разматран је  Програм субвенција за 2019. годину ЈКСП „Топола“, као и Извештај о раду Општинског правобраниоца општине Топола у периоду од 01.01. 2018. до 31.12.2018. године. Одборници су разматрали План рада за 2019. годину СОФК „Карађорђе“ Д.О.О, број 1-5/2019 од 19.01.2019. године.

Одборници нису усвојили извештај о функционисању система одбране од града на територији Радарског центра „Букуља“ у току 2018. године, из разлога јер се особа која је требала да образложи ову тачку на седници није појавила.

Седница је трајала непуна четири сата.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


седница топола

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.849 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)