Чачанин кинески јунак, ређа успехе на Далеком истоку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачанин кинески јунак, ређа успехе на Далеком истоку
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
13.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачански кикбоксер, двадесетпетогодишњи, Милош Бајовић већ неколико година наступа у Азији,



где бележи врхунске резултате, пре свега у Кини.

Рођен је 27.5.1994. у Чачку, кик боксом је почео да се бави са својих 15 година, и како каже, не слутећи да ће то касније да му постане професија.

,,Све је почело у клубу Борац из Чачка, наставило се 2015. када сам проглашен за најбољег борца Београдског савеза, каже Милош и наставља. У Новембру 2016. године сам одлучио да своју каријеру наставим у Кини. Мој први меч у Кини је био 30. децембра 2016. у Шенжену где сам остварио своју прву победу. За непуне три године наступао сам 13 пута, од чега сам 11 пута излазио као победник (шест мечева завршио нокаутом)”, каже Милош Бајовић.

Фото: Приватна архива

Он посебно истиче и издваја меч који је одржан у Пекингу 6. децембра 2017. у организацији "Кинг оф Кунгфу" чији је промотер био славни боксер Ивандер Холифилд. Оно због чега је тај меч био посебно значајан Милошу је дозвола организације је да ‘изађе’ на ринг уз песму Косовски божури. Милош каже да та слика "Велики Пекинг, Српска застава, наша песма и наравно победа" зауве остати у памћењу.

Наредна, 2018. година је обежелена са осам мечева и осам победа у низу од који су се четири завршила прекидом (нокаутом) и наступањем у највећим кинеским и водећим светским организацијама као што су "Кунлун фигхт" и "WLF" у којима је Милош победио три Кинеске "супер звезде".

Фото: Приватна архива

Ова година је година за нов почетак каже Милош и додаје да је аплицирао на Конкурсу за "Тигер Муаy Тхаи трyоут" (једна од највећих светких сала) која се налази на Пукету (Тајланд) што је био идеалан корак за оно што је Милошева жеља. Сама чињеница да се за тај конкурс на годишњем нивоу пријави десетине хиљада бораца широм света од којих они бирају 40 је била изазов. Милош је 5. маја ове године добио позив и шансу да се такмичи са осталих 39 конкурената за осам места спонзорства које та сала даје на годишњем нивоу. Сама чињеница да таква сала сврстава Милоша у топ 40 бораца света би некога задовољила, али не и њега, Милош жели и хоће више и изражава велику наду да ће постати један од тих осам одабраних.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.412.112 посета
Тренутно на сајту: 528 посетилац(a)