У Краљеву и Чачку заплењена шверцована гардероба 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Краљеву и Чачку заплењена шверцована гардероба
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
25.10.2021 | 0 коментар(а)



Чачак, Краљево - Цариници су у сарадњи са полицијом у близини Краљева запленили већу количину зимских јакни и фармерки без икакве пратеће
Фото: ГЗС, илустрација

документације, саопштила је данас Управа царина.

Из Управе су навели да је аутомобил марке "пасат" са зрењанинском регистарском таблицом заустављен код места Богутовац, а вожац (50) није поседовао документацију о пластичним џаковима који су били натоварени на задњем седишту и у пртљажнику. 

Како на лицу места није било услова за преглед, возило је спроведено до царинског магацина у оквиру царинске испоставе Краљево, где је извршена детаљна контрола и утврђено да возач не поседује никакву документацију о пореклу 60 зимских јакни марке Најк, као ни доказе о плаћеним даџбинама за робу страног порекла, у чију се аутентичност сумња.

Још копија текстилних производа цариници су открили два сата касније током контроле код места Мрчајевци када су зауставили аутомобил "форд" новопазарских таблица, додаје се у саопштењу.

Према речима цариника, у аутомобилу су затекли пртљажник пут гаредобе и возило је испраћено до царинске испоставе Чачак на детаљан преглед.

Током детаљног прегледа утврђено је да се у пртљажнику аутомобила налазило 135 пари фармерки марки Дизел и Дискверд, а сумња се да је роба фалсификована, наводи се у саопштењу.

Заплењена гардероба за коју се сумња да повређује право интелектуалне својине задржана је у магацину царинске испоставе Краљево до окончања прекршајних поступака.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


policija garderoba sverc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.497.832 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)