Крагујевачки хирурзи спасили живот младићу из Чачка 



 
Крагујевачки хирурзи спасили живот младићу из Чачка
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
24.02.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Двадесетдеветогодишњи младић С.С. из Чачка преживео је тешку повреду главе коју је задобио 14. фебруара, захваљујући тиму неурохирурга из Крагујевца.

Наиме током обележавања дана државности у Орашцу, младићу је нагло позлило, изгубио је свест и приликом пада повредио главу. Службе Хитне помоћи су га превезли у болницу у Аранђеловцу где му је санирана повреда. Младић се осећао добро, али су доктори инсистирали да се пребаци у Крагујевац на додатна испитивања. Аранђеловачким санитетом пребачен је у Крагујевац, где је непосредно пре доласка у Клинички центар изгубио свест. Онда настаје права драма.

Одмах по пријему било је јасно да се ради о тешким повредама и унутрашњем крварењу. Прогнозе су биле јако лоше. Операција коју је извео дежурни др. Вељковић трајала је три и по сата. Стручни тим неурохирургије успео је да отклони хематом и успешно изврши операцију.
Директор Центра за неурохирургију Радивоје Николић рекао је у изјави за Глас западне Србије да су наводи тачни, да је веома захтевна операција изведена успешно.

„Стање пацијента је знатно боље и он се опоравља, после недеље видећемо када ће бити отпуштен кући", каже др Николић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.713.819 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)