Популарни певач се опробао на филму 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Популарни певач се опробао на филму
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
27.05.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Мали број талентованих певача, уме, зна и може да песми „придода” и глуму.

Кроз филм, у форми кабареа или мјузикла, уметност добија нову форму. Откривају се таленти, а публика стиче незабораван утисак.

Ових дана, певач Иван Милинковић, изенадио је своје фанове. Наиме, после три деценије певачког стажа, овај вансеријски вокал имаће и деби на филмском платну. У новом домаћем остварењу ,,Студенац”, Иван је задобио поверење редитеља:  „Радњу филма не смем да откривам. Искуство је пријатно и несвакидашње за мене, упознао сам нове људе, освестио себи неке нове животне сфере. Као што рекоше велики глумци и редитељи својевремено: ,,Нема великих и малих улога, већ само добро или лоше одиграних", додао је Милинковић.

Филм „Студенац”, редитеља и режисера Борка Брајовића, инспирисан је истинитим догађајем. Глумачку екипу између осталих чине: Тихомир Станић, Славиша Чуровић, Ђорђе Ерчевић , Предраг Васовић и многи други.

Филм ће ускоро имати своју премијеру, а редитељ о улози Ивана Милинковића каже: ,,Иван је изузетно талентован за глуму, велика је штета што се раније није опробао и на филмском платну. Сигуран сам да би направио велики успех. Једва чекам да чујем реакције публике за Иванову глуму и филм који смо радили”.

Иначе, музика ће увек бити Иванова највећа љубав. Док се чека премијера филма, која ће бити одржана у Лучанима, Милинковић вредно ради у студију на песмама за свој самостални албум. Како је открио, гостујући у једној емисији, спрема се можда и дуетска песма. Сазнали смо кратке стихове: ,,На истом јастуку, ти и ја странци” – наслов обећава! Са нестрпљењем се очекује све оно што нам овај мултиталентовани уметник припрема у наредном периоду.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


film studenac pevac ivan milinkovic lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.218 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)