У току уређење терена на Градском стадиону 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У току уређење терена на Градском стадиону
Trenutno na sajtu: 497       |       Podeli:
20.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На терену Градског стадиона у Чачку тренутно се изводе радови на замени травнате

површине. Постављању новог травнатог тепиха су претходили радови на новом савременом систему заливања, који ће у сваком случају бити један од основних предуслова да Градски стадион има један од најбољих терена у Србији.

’’Сведоци смо да је терен био у веома лошем стању и било је крајње време да се нешто уради по том питању. Велику захвалност дугујемо Фудбалском савезу Србије који је донирао нову травнату подлогу, као и Заједници Суперлиге која је Борцу поклонила нове савремене алуминијумске голове. Наравно ништа од свега не би било да град Чачак није обезбедио средства за нови систем заливања терена, који ће бити један од најсавременијих у Србији. Настављамо корак по корак на радовима који за коначан циљ имају да комплекс Градског стадиона у Чачку буде једна права савремена фудбалска оаза", рекао је председник Управног одбора Фудбалског клуба Борац, Предраг Теофиловић.

Радови који су у пуном јеку ће на неки начин пореметити старт првенства, који је заказан за 22. јул. Играчи и стручни штаб Борца су на Златибору, где ће провести још извесно време.

’’Играчи су на припремама које смо почели последњи од свих клубова. Директно са Златибора ће путовати у суботу у Ивањицу на премијерни меч. Готово је извесно да ћемо утакмицу другог кола као домаћини играти на неком од стадиона у окружењу, а искрено се надам да ће терен бити спреман за четврто коло када нам у госте долази Војводина. Полако решавамо нагомилане проблеме корак по корак и надам се да ће и резултати у предстојећој сезони испратити све ово што се дешава на побољшању инфраструктуре и организације рада клуба", оптимиста је Теофиловић.

 

Глас западне Србије / ФК Борац

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.423.998 посета
Тренутно на сајту: 498 посетилац(a)