Вучић: Новинари немају везе с мојим здравственим стањем 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Вучић: Новинари немају везе с мојим здравственим стањем
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
19.11.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић одбацио је данас шпекулације да су новинарска питања била разлог погоршању његовог здравља.

„Новинари немају везе с мојим здравственим стањем, ја сам хронично болестан, плус актуни проблеми. То је моја ствар и нико нема везе с тим", рекао је Вучић на прес конференцији.

Председник је поновио став да, иначе, не бежи од новинарских питања и да никада није бежао, већ да је, напротив, увек био спреман и биће спреман да одговори на сва питања новинара, јер му пружају прилику да укаже на лажи којима се служе поједини медији или политички противници и да покаже грађанима шта је истина.

„За разлику од свих других политичара у земљи, никада нисам бежао од питања. Та питања ми пружају увек велику прилику да на најбољли могући начин раскринкам неистине појединих медија и лажи политичких противника", рекао је Вучић поводом речи председника НУНС-а Жељко Бодрожић да би било добро да дође да одговара на питања Времена, Нина, Данаса....

Председник је истакао да за њега не постоји боља прилика, него да у тренутку када неко изађе са неистинама које сваки дан понављају, добије простор да директно покаже колико немаку озбиљну аргументацију.

„Никада нисам бежао, никада нисам склањао теме под тепих, нисам се скривао, и зато сам увек побеђивао. Било би претерано да кажем да сам растурао политичке противнике, али растављајуци на саставне делове њихове лажи, показивао сам да сам спреман, да сам био спреман, и да цу увек бити спреман. И пообедићу их увек", рекао је Вучић.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.113.749 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)