Милош Стојковић прекинуо трибину Јахјаге 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Милош Стојковић прекинуо трибину Јахјаге
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
04.06.2017 | 0 коментар(а)



Српски патриота Милош Стојковић из Коалиције расељених са КиМ прекинуо је срамну трибину шиптарских плаћеника

у Центру за културну деконтаминацију поручујући да је Косово део Србије.

"Косово је срце Србије, вратите отето", поручио је између осталог он у Центру за културну деконтаминацију.

Како сазнаје Информер, он је нешто касније удаљен из сале уз салву увреда осведоченог србомрсца Наташе Кандић.

"Седи, будало!", на сав глас урликала је Кандићева.

Иначе, путем видео бина на трибину се укључила Атифете Јахјаха, бивша председница Косова, која је искористила прилику коју су јој омогућили организатори из Инцијативе за људкса права и усред Београда напљувала Србију.

Јахјага је осудила неке само њој знане српске злочине над Албанцима и још једном поновила небулозу да су Албанке силоване током рата.

У маниру класичних провокатора, она је одвалила да Србија није преузела одговорност за злочине.

"Косово захтева правду за жртве насиља у рату, а Срби својим понашањем ометају настојање да се дође до истине и правде за жртве насиља над Албанкама за време рата на Косову. Јако је важно да се у Србији чује о томе. Србија је имала за циљ етнички чисто Косово, па и дан данас негирају постојање наше државе", рекла је Јахјага.

Да скандал буде већи, организатори из Иницијативе за људска права више од 10 пута су јој су извинили, због, како су оценили, срамног понашања државе да Јахјаги забрани долазак у Београд.

Иначе, припадници покрета Заветници направили су перформанс испред Центра за културну деконтаминацију, још једном поручујући да Србија не заборавља зверске злочина шиптарских терориста током рата 1999. године.

Носећи транспарент "Добар дан убицама, лаку ноћ памети, Косово је Србија" и фотографије које показују континуитет албанских злочина над Србима на КиМ који трају већ сто година, Заветници су још једном показали да се не мире са насилним покушајем замене жртава и злочинаца.

Члан Председништва Заветника Милица Ђурђевић поручила је да су Заветници захваљујући подршци већинске Србије успешно спречили долазак бивше председнице тзв. Косова, Атифете Јахјаге у Београд и да је ово још једна велика победа над невладиним сектором у Србији.

Фото: Информер

Ми данас нисмо победили само прозападне НВО и нисмо победили само сецесионистичке институције које стоје иза овог пројекта. Ми смо победили и стотине хиљада еура које су уложене у овај пројекат како би се понизила Србија и српски народ - навела је она и додала:

"Ми смо данас овде да подсетимо на стравичне злочине над српским народом попут оног који су извршила браћа Мазреку када су у месту Клечка силовали 11-годишњу девојчицу Јовану, а потом је спалили пред њеном мајком и баком. Управо је Наташа Кандић, један од организатора Мирдита фестивала, била та која је инсистирала да се браћа Мазреку ослободе 2002. године и да не одговарају за своје монструозне злочине", истакла је Ђурђевићева.

Како су истакли Заветници у саопштењу, њихова делегација хтела је да присуствује промоцији књиге како би поставила питања и суочила аргументе о одговорности за злочине над Србима али су организатори инсистирали да полиција забрани наше присуство, јер право на то очигледно имају само "подобни".

Информер




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.052 посета
Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)