У понедељак стартује школа пливања 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
У понедељак стартује школа пливања
Trenutno na sajtu: 569       |       Podeli:
13.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Један од препознатљивих и врло битних садржаја купалишне сезоне на градским базенима је школа пливања.

Ова традиционална десетодневна обука, која је у годинама иза нас изнедрила на хиљаде нових пливача, стартоваће у новој сезони у понедељак 17.јуна. И ове године лиценцирани инструктори ће се потрудити да уведу пре свега најмлађе суграђане у тајне пливања и самог боравка у води.

„Одлучено је да са новом сезоном почнемо у понедељак. Купалишна сезона је стартовала када су временски услови дозволили, вода се у базенима пристојно загрејала, тако да су испуњени услови за почетак школе пливања. Ове године школом пливања ће бити обухваћени полазници рођени 2012. године и старији. Поред тога уколико буде интересовања образоваће се и група за стилове пливања. Подсећам да смо прошле године због лошег времена имали великих проблема у самој реализацији школе пливања, али ове године очекујем доста бољу сезону. Позивам родитеље да на време упишу децу, да се придржавају правила која важе за све полазнике и подсећам да ћемо радити у више смена, тако да ће бити довољно времена да сви заинтересовани савладају тајне пливања’’, рекао је координатор Драган Савковић.

Школа пливања ће се одвијати у терминима од 8:30 до 10:00, односно од 19:00 до 20:30 часова. Цена за једно дете је 2.000 динара, уколико двоје деце из исте породице похађа школу пливања платиће заједно 3.000 динара, а треће дете из једне породице која има три полазника ће имати бесплатну обуку.

Све додатне информације везане за школу пливања можете добити путем телефона 064/641 27 85.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.962.811 посета
Тренутно на сајту: 570 посетилац(a)