Из Слободне зоне ускоро ће потећи Прибојско пиво 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Из Слободне зоне ускоро ће потећи Прибојско пиво
Trenutno na sajtu: 735       |       Podeli:
09.09.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Поводом свечаног отварања „Дана првог хрватског пива“, представници општине,

боравили су у радној посети Осјеку и чувеној "Осјечкој пивовари", саопштено је на сајту општине Прибој.

Повод ове посете било је ближе уговарање будуће сарадње са новим инвеститором у прибојској Слободној зони, који има намеру да на европско тржиште пласира нови производ "Прибојско пиво".

Делегација општине Прибој, коју су чинили председник Скупштине општине, Борис Мрдовић и члан Општинског већа задужен за области туризма и инвестиција, Миралем Гогалић, са руководством ове пиваре договорили су иницијалне кораке будуће сарадње, која ће у првој фази бити фокусирана на развијање новог бренда "Прибојско пиво", а у другој фази се планира стварање услова за инвестирање и отварање погона за производњу пива на подручју Слободне зоне Прибој.

Обе стране задовољне договореним, оцениле су да ће једном оваквом сарадњом, Прибојци и Прибој, добити сопствени бренд на богатом тржишту пива, који ће се сигурно издвајати квалитетом и дугом традицијом у справљању овог алкохолног напитка, али и могућност за отварањем нових радних места и стављање свих капацитета Слободне зоне у функцију.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.032.435 посета
Тренутно на сајту: 736 посетилац(a)