Већници сутра о систематизацији радних места у Општинској управи и правобранилаштву 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Већници сутра о систематизацији радних места у Општинској управи и правобранилаштву
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
24.04.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић сазвао је за четвртак 25. април,

59. седницу Општинског већа на којој ће се наћи 16 тачака Дневног реда.

Пред већницима на разматрању ће се наћи Нацрт Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног буџета општине и предлог о изменама и допунама Правилника о организацији и системацији радних места у Општинској управи и Општинском правобранилаштву.

Разматраће предлог Закључка о пресељењу лица у стању социјалне потребе из објекта у улици Војводе Милана Обреновића у реновиране објекте у Ражанику и у улици Војводе Петра Бојовића.

Пред њима на разматрању ће се наћи предлози Решења о прихватању Одлуке о оснивању ЈП за водоснабдевање “Рзав” Ариље и Решења о образовању Радне групе за израду Нацрта Одлуке о месним заједницама на територији општине.

Већници ће разматрати Предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката заштите, очувања и управљања културно-историјским наслеђем цркава и верских заједница из буџета општине за 2019. годину, предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката из области културе, Решења о распореду дела средстава намењених за одржавање саобраћајне инфраструктуре, као и предлог Решења о употреби средстава текуће и сталне буџетске резерве.

Разматраће Извештај о раду са финансијским извештајем Центра за социјални рад Горњи Милановац и давати сагласности на измене и допуне финансијског плана ове установе.

Седница Општинског већа одржаће се у Великој сали Општине са почетком у 9 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.992 посета
Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)