Обрадовић: Инцков закон је удар на Републику Српску, треба сви да се одазовемо када је у питању њено очување и одбрана 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Инцков закон је удар на Републику Српску, треба сви да се одазовемо када је у питању њено очување и одбрана
Trenutno na sajtu: 750       |       Podeli:
05.08.2021 | 0 коментар(а)



На састанку руководства Србије и Републике Српске у вези Инцковог закона присуствоваће и представници опозиције.



Лидер Двери Бошко Обрадовић истакао је да још увек званично није позван, али да није касно и да му се данас уручи позив и да ће га прихватити.

„Ми смо позвали још пре неки дан све политичке организације, без обзира на идеолошке разлике, да будемо подршка Републици Српској на овом драматичном тренутку да и ми као и Република Српска одбацимо Инцкове промене кривичног закона. А предложили смо да и Србија донесе сличан закон да сви који српски народ назове геноцидним буде строго кажњен. Нисмо још добили одговор од власти, али сложност у Републици Србији треба да буде путоказ и за нас. То је веома важна тема и треба сви да се одазовемо”, рекао је гостујући у Јутарњем програмау Прве телевизије Обрадовић. Он је додао да су синоћ имали састанак странке на којем су изразили сумњичавост данашњег сусрета јер не знају тачну тему ни формат.

Александар Шешељ из Српска радикална странка каже да као ванпарламентарна опозиција као што су и сви, може само да изрази подршку политичкомо врху Републике Српске који се нашао у једном великом искушењу.
„Кључна ствар треба да буде да у Сребреници није било геноцида и да је право решење борба против антисрпске кампање и да управо то буде кривично дело”, рекао је Шешељ на овој телевизији.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.063.030 посета
Тренутно на сајту: 751 посетилац(a)