Предузеће Рудник испунило захтеве међународног стандарда ИСО 26000 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Предузеће Рудник испунило захтеве међународног стандарда ИСО 26000
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
21.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Предузеће Рудник власник је Интегрисаног система менаџмента. Кроз примену утврђених принципа и начина рада

у предузећу су уведени одговарајући светски признати међународни системи и стандарди управљања квалитетом, заштитом здравља и безбедности на раду и заштитом и очувањем животне средине: ИСО 9001, ИСО 14001 и ОХСАС 18001.

Ове године предузеће Рудник ушло је у процедуру увођења међународног стандарда ИСО 26000 - Упутство о друштвеној одговорности. До септембра 2018. стандард је усаглашен и интегрисан са постојећим стандардима и самим тим испуњени су сви тражени захтеви и упутства захтевана у оквиру стандарда ИСО 26000.

Овај међународни стандард није стандард за систем менаџмента нити је намењен и одговарајући за сертификационе сврхе. Стандард се не сертификује него се по завршетку испуњености тражених критеријума у упутствима кроз кључне теме друштвене одговорности даље унапређује и преиспитује кроз спроведене и будуће планиране активности према договореним временским оквирима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.118.715 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)