СДП: Буџет усвојен незаконито 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СДП: Буџет усвојен незаконито
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
27.12.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Одборници Санџачке Демократске Партије напустили су седницу Скупштине општине Пријепоље

желећи да на тај начин скрену пажњу грађана и медија и укажу на како тврде, незаконито усвајање буџета, најважнијег документа који у многоме одређује судбину свих грађана општине, наводи се у саопштењу за медије ове партије.

У саопштењу се даље каже да су разлози њиховог незадовољства следећи: “нерегуларност у процесу доношења буџета, нереално планирање и немогућност извршења, партијски и лични интереси појединаца, неравномерна расподела по месним заједницама, нерешавање и неспровођење усвојене Стратегије развоја општине, изостанак инвестиција за покретање и даљи развој привреде, нерешавање проблема депоније, канализације у Ивању и насељима Вакуф, Бостани, Душманићи и Граховишта, бројних водовода, приступних саобраћајница Новом мосту и електроснабдевања пријепољских села”.

Одборници СДП сматрају да је требало наставити изградњу и асфалтирање важних сеоских путева за Балиће, Косатицу, Завинограђе, Страњане, Каћево и Џурово а да је актуелна власт под називом „капиталне инвестиције“ навела 57 приватних сокака који воде до штала и њива партијских послушника у вредности која омогућава асфалтирање 40 метара пута, односно сокака.

“Буџет који је усвојен је наставак даљег економског и инфраструктурног урушавања наше општине. Циљ ове власти јесте да обезбеђује привилегије за себе, своје пријатеље и рођаке, а кроз даља поскупљења комуналних услуга угрожава опстанак грађана наше општине” каже се у саопштењу ОО СДП.

Они су мишљења да је обавеза локалне власти да ствара услове за бољи живот грађана, као и да води рачуна о културним садржајима, пре свега за младе.

“Нажалост, ова власт упорно игнорише потребе младих људи, не ствара пријатан амбијент у граду, о чему најбоље сведочи изглед града уочи новогодишњих празника”, закључује се у саопштењу.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.872.411 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)