Објављен програм 25. Дринске регате 



 
Објављен програм 25. Дринске регате
Trenutno na sajtu: 626       |       Podeli:
11.06.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - На званичном сајту манифестације чији су организатори Општина

Бајина Башта и Установа Спортско-туристички центар објављен је програм јубиларне 25. Дринске регате. Манифестација која је у претходним годинама побрала све награде у туризму у Србији и која се сматра највећом манифестацијом на води у Југоистичној Европи ове године ће се одржати од 18. до 22. јула.

Нешто новo у односу на претходне године је организовање изложбе посвећене дринским сплаварима. Имајући у виду да је Дринска регата настала на традицији сплаварења Зелеником организатори су одлучили да званични почетак јубиларне манифестације буде отварањем изложбе „Дрински сплавари“ у галерији Установе „Култура“. Изложба ће бити отворена у среду, 18. јула у 19 часова, а затим се у центру града одржава концерт Јелене Томашевић.

Промена у односу на претходне године је и да ће чувени фестивал Мост Фест који се од 2007. године одржава у оквиру манифестације трајати један дан и то у вечерњим сатима после спуста у суботу, 21. јула. У оквиру Мост Феста наступаће група Црвена Јабука, Ален Исламовић, бајинобаштански Рок у поноћ и овогодишњи победник Рок бунт фестивала.

Главна музичка звезда 25. Дринске регате је Светлана Цеца Ражнатовић која ће на излетишту Рача одржати велики концерт у петак, 20. јула. Предгрупа на концерту поред Дрине биће бајинобаштански бенд Џубокси.

24. Дринска регата Фото: Ненад Марић Извор: С.Т.Ц. „Бајина Башта“

Четвртак је традиционално резервисан за такмичење у припремању рибље чорбе поред реке Врело у Перућцу. Овај део манифестације сваке године привлачи све више такмичарских екипа и посетилаца па организатори планирају да уз пригодан музички програм ту буде централно дешавање другог дана Дринске регате.

Скокови са моста су традиционално у петак од 17 часова а за све дане трајања манифестације у центру града ће се одвијати Сајам сувенира, меда, ракија и домаће радиности.

Претпродаја улазница за концерте у оквиру Мост Феста и концерт Светлане Ражнатовић почеће до краја седмице у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти. Цена комплета улазница у претпродаји биће 600 динара док ће у редовној продаји цена карата бити 600 динара за Цецин концерт и 600 динара за концерте у оквиру Мост Феста.

Више информација о манифестацији и детаљан програм можете погледати на www.regata.rs или контактирати Туристички инфо центар Бајина Башта путем телефона 031/866903.

ГЗС / Дрина Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.154.870 посета
Тренутно на сајту: 627 посетилац(a)