Народни посланик Драгомир Карић посетио Коштуниће 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Народни посланик Драгомир Карић посетио Коштуниће
Trenutno na sajtu: 507       |       Podeli:
29.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Народни посланик РС Драгомир Карић посетио је Еко село Коштунићи где је разговарао са генералом
Народни посланик Драгомир Карић и генерал Јован Чековић, фото: ГЗС

и некадашњим директором Југоинпорта о будућој сарадњи.

„Разговор је увек користан када се сретну два српска домаћина, сада нам је тема била сарадња евроазијске економске уније, где припадају Русија, Белорусија, Казахстан, Киргистан, Јерменија а Турска је већ изјавила велику жељу као и Јужноафричка Република да се придруже тој еконосмкој унији. Ово је велика могућност пласмана здравих органских и еколошких производа из овог дивног краја Коштунића”, рекао је за Глас западне Србије Карић.

Он је додао да ће његова следећа посети засигурно бити са амбасадором Белорусије Бриљовом Балеријем, а после тога и са Казахстанским Рустевом, амбасадором Русије Чепурином и свим осталих из централне Азије, јер имају заједнички интерес развијање пласиорања српских производа на централо азијско тржиште.

„Ја се сећам 2004. године када сам дошао у Коштуниће испред Покрета снага Србије Богољуб Карић, поклонио сам два трактора, тада сам био тако дочекан да и дан данас када идем у западну Србију ја обавезно свратим овде. Наша странка је потекла одавде. Коштуница је препознао у Богољубу човека визионара, патриоту видевши кога све окупља, српског домаћина Чековића, Момира Стојановића и многе друге да их не набрајам. А промоција није било оружје како причају, него зелена салата и Србија. Овде у овим прелепим Коштунићима је настала идеја о зеленој салати која је у оно време била метафора, а они су се сви смејали. Богољуб је на изборима био бољи од Маршићанина и да је кампања била јо недељу дана била би борба између Томислава Николића и Богољуба Карића, Тадића не би било. Једно време наша странка је била обезглављена тадашњом Владом, али данас имамо 181 одбор, нама места где немамо човека, не само у општинама већ и у месним заједницама. Имали смо скупштину странке прошле године, а редовно одржавамо и састанке општинских одбора. Пре неки дан је било у Аранђеловцу где је било 500 људи. Ми аутобусима не возимо никада, у Мајданпеку је било 400 људи. Друге партије да их не именујем, не мислим на СНС су довеле по 20 аутобуса”, рекао је Карић.

„Мишљења сам као и Богољуб да ако овај народ треба да гласа за Савез за Србију, где ни један човек нема радно место и никада није радио, а запошљавали смо их ми српски домаћини, онда треба да се повучемо”, казао је Карић додајући да они немају противника са друге стране, јер однос између власти и опозиције је као између тешке артиљерије и лука и стреле.

Генерал Јован Чековић рекао је да су Карићи његови пријатељи из давнина, и ако није био ни у једној паритији прихватио је њихов позив јер су рекли да ће почети кампању из Коштунића.

„Зашто су то урадили ни данас ми није јасно, схватили су да сам ја један српски домаћин, а и они су такви. Зато сам прихватио њихов позив и као председник Друштва српских домаћина ушао у њихову коалицију. Одавде смо кренули кампању, одакле и потиче зелена салата. Ми је не гајимо, могли смо да машемо шљивом, али није била ту, па смо негде у Краљеву нахватали зелену салату, што је мене одушевило”, истако је Чековић.

Он не мисли да оснива неке партије, али и даље сматра да је српки домаћин стуб Србије.

„Мислим да су Карићи управо и да су поштено успели да то сачувају. Очекујте од Карића и српских домаћина да ће у Србији успети нешто да сачувају и направе нешто много боље него што је сада. Не критикујем ову власт, нити једну до сада, свако ко дође је мој председник, али ми смо на задатку да нашу земљу извучемо из свега што нас је задесели”, закључио је Чековић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kostunici Jovan Cekovic Dragomir Karic poseta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.327.822 посета
Тренутно на сајту: 508 посетилац(a)