Успешан атлетски викенд за Чачане 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Успешан атлетски викенд за Чачане
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
18.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У Атлетској дворани у Београду у суботу 16. јануара је одржано отворено Првенство Београда за сениоре/ке,

које је ове године због наступа нешто већег броја такмичара из иностранства било неупоредиво јаче од многих предходних првенстава. Наставак серије успеха и добрих реузултата и овог викенда имали су млади атлетичари ЧААК - а, најбржа српска јуниорка Ивана Илић у трци на 60 метара и Огњен Николић у трци на 1500 метара. Такмичари из иностранства су бодовани ван конкуренције. Како је већ раније најављивано трка на 60 метара за сениорке била је истински спектакл. Иако је актуелна рекордерка Србије у овој дисциплини Ивана Шпановић била уписана у стартну листу није се појавила на старту, али су стартовале рекордерка Ирана Фарзанех Фасихи, која је недавно добила српско држављанство и такмичи се за београдски БАК и Швајцаркиња Саломе Кора као и све српске спринтерке. У овој трци је стартовало чак 39 такмичарки.

Огњен Николић  2. место

У другој квалификационој групи Ивана Илић је победом и резултатом 7,76 изборила је учешће у финалној трци. Финална трка донела је нови добар наступ Иване Илић. Иако доста млађа од конкуренткиња заузела је одлично 4. место у конкуренцији ( 5 укупно) са резултатом 7,71 што је свега 0,03 секунде слабије од њеног личног рекорда.

Истог дана у Краљеву је одржан традиционални „Ибарски крос" у организацији АК „Краљево" из Краљева. Због здравствене ситуације ове године крос је одржан само у сениорској конкуренцији.
Атлетичарке ЧААК - а Сања Ђоковић и Маријана Јаковљевић заузеле су 1. односно 2. место у трци на 3.000 метара, док су њихови клупски другови Огњен Чорбић и Иван Урошевић заузели 2. односно 4. место иу трци на 5000 метара.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


atleticari cacak nagrade

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.894.386 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)