Ивањица обележила свој дан: За изузетно ангажовање награде добили Вулин и Момировић 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Ивањица обележила свој дан: За изузетно ангажовање награде добили Вулин и Момировић
Trenutno na sajtu: 576       |       Podeli:
16.06.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица – Општина Ивањица Свечаном седницом одржаном у порти цркве Светог цара Константина и царице Јелене обележила је свој дан,
Једна од најтежих година је иза општине Ивањица, за изузетно ангажовање кад је било најтеже награде добили Вулин и Момировић, Фото: РИНА

у знак сећања на 16. јун 1866. године када је кнез Михаило Обреновић Ивањицу прогласио варошицом, преноси РИНА.

„Протекла година била је веома тешка. Суочили смо се са корона вирусом, поплавама, дугом и тешком зимом. Наш живи штити није посустајао, кад то кажем пре свега мислим на све медицинске раднике који су радили упркос свим изазовима који су испред њих постављани и спасавали људске животе. Ове зиме и на најбољи могући начин доказано је да Влада РС мисли на све грађане равномерно у свим деловима Србије, па чак и у оним најудаљенијим. Припадници Војске и ватрогасци спасиоци одмах су стигли у планинска села и помогли угроженим мештанима“, изјавио је председник општине Ивањица Момчило Митровић.

Фото: РИНА

Управо због те ангажованости и ажурности у моментима када је било најтеже и кад је показано да Ивањица није заборављена, министар унутрашњих послова, Александар Вулин, добитник је Јунске награде. Уз максималну ангажованост Сектора за ванредне ситуације Ивањица је у периоду елементарних непогода добила преко неопходне нафтне деривате.

„Ово признање заслужили су сви припадници Сектора за ванредне ситуације и Војске који су тада били уз вас, ово је награда за све њих. Мала места постоје да би се у њима рађали и живели велики људи. Ја сам служећи народу имао прилику да упознам Ивањичанине веома добро, заједно са вама сам се радовао и туговао. Дивио се колико сте упорни и колико сте истрајни и храбри, пуни вере у бољу будућност. Желим да знате да је Ивањица, као и свако место у Србији важна једнако као Београд, а можда чак и важнија и тако ће бити и у будуће“, рекао је Вулин.

Јунска награда за изузетну ангажованост за санирање путне ифраструктуре након катастрофалних поплава, али и због реализовања капиталне инствестиције, која подразумева асвалтирање и прошиирење пута Придворица – Девићи додељена је и министру саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре Томиславу Момировићу.

 

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.148.592 посета
Тренутно на сајту: 577 посетилац(a)