Дигитализовано 90 одсто општине Топола 



 
Дигитализовано 90 одсто општине Топола
Trenutno na sajtu: 527       |       Podeli:
23.11.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Пре десет година ни у једном селу у општини Топола није било дигиталне телефонске централе,

за само десет година ова општина је успела да опреми сва села и да око 90 одсто становништва добије интернет и кабловску.

„У овој години смо заједно са телекомом инсталирали 12 нових дигиталних станица на територији општине Топола. У потпуности смо завршили дигитализацију правцем Белосавци - Јеленац - Маскар - Рајковац - Клока - Наталинци - Шуме. Модернизовали Винчу, Пласковац и све ободне делове Тополе“ изјавио је за Топ Прес председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић.

Он је додао да су у свим селима корисници укључени осим Клоке и Шума где је у току технички пријем инсталација и већина корисника ће бити укључена до краја године.

„У наредној години у плану је потпуна дигитализација Овсишта и ободних делова Јарменоваца укључујући Војковце и Манојловце. У Овсиште је довучена оптика и решен је центар села у пречнику од два километра остао је само обод села“ додао је Јовановић.

На овај начин свим корисницима је омогућен бржи интернет и дигитална телевизија. Општина Топола је радила пројектну документацију и имовинско правне односе а Телеком је финансирао.

 

ToпПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.297.462 посета
Тренутно на сајту: 528 посетилац(a)