Прибојски напредњаци упознали грађане са планом развоја општине 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Прибојски напредњаци упознали грађане са планом развоја општине
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
17.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Прибојски напредњаци организовали штанд у центру града где су грађане те општине
Фото: ГЗС

упознали са планом развој општине у наредне четири године.


Сања Мановић, кандидат за одборника СО Прибој, каже да није било много времена за изборну кампању те је листа „Александар Вучић за нашу децу” решила да са промотивним штандом изађе пред грађане и представи резултате.

Јанко Лангура, кандидат за народног посланика у посети Прибоју, Фото:ГЗС


„Наша борба није била борба за власт, за личну каријеру, већ борба за опште добро, за све грађане Прибоја, за нашу децу, за нашу Србију. И због тога са овог места, данас у име општинског одбора Српске Напредне странке у Прибоју, позивам грађане да у недељу 21. јуна изађу на изборе и искористе своје гласачко право”, казала је Мановић.


Стефан Србљановић, кандидат за народног посланика  рекао је да у живом разговору са својим суграђанима желе да представе шта је урађено у претходном периоду и који су планови за будућност и додао да се у овој кампањи баве искључиво резултатима који су видљиљи и препознатљиви.


„СНС у Прибоју узима велико поверење грађана, захваљујући резултатима које смо постигли у претходном периоду и на које смо изузетно поносни. На темељима тих резултата Прибој ће наставити напред. Стратешки план `Србија 20-25`, предвиђен је нови ауто пут Београд - Пожега, тачније Чачак - Пожега, коју ће омогућити свим људима да лакше дођу до Прибоја”, рекао је Јанко Лангура.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stand sns priboj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.790 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)