Дино дечије културно лето Златибор 2019. 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Дино дечије културно лето Златибор 2019.
Trenutno na sajtu: 728       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Дино парк Златибор , као највећи забавно едукативни парк у Југоисточној Европи за децу и породицу ,
Дино парк Златибор, фото: ГЗС

формирао је богат забавно-едукативни програм под називом Дино дечије културно лето Златибор 2019, саопштено је на званичном сајту општине.

У свој овогодишњи план за летњи програм уврстио је манифестацију "Упознајмо Западну Србију кроз младост" која ће се одржати у суботу, 27. јула у 19 часова на централној бини на Краљевом тргу. Скуп свих учесника биће у Дино парку у 16 часова, где ће од 17.30 дефиловати до Краљевог трга.

Циљ манифестације је да се, кроз окупљање деце и младих људи из градова, општина и села Западне Србије, промовише оно најлепше, које један туриста обавезно треба да осети, види и доживи.

Прикладним програмом, причом, песмом и игром из свог краја, деца ће представити место из ког долазе. Учесници ће бити одевени у складу са традицијом, културом и обичајима свог краја.

Поред бројних организација и општина Чајетина је пријатељ манифестације.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.088.887 посета
Тренутно на сајту: 728 посетилац(a)