Повећава се цена одвожења смећа са сеоског подручја у Тополи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Повећава се цена одвожења смећа са сеоског подручја у Тополи
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
27.03.2022 | 0 коментар(а)



Топола – Чланови општинског већа у Тополи, заседали су 45. пут на редовној седници. Јако обиман Дневни ред са преко 30 тачака

 међу којима је било низ појединачних захтева. Усвојени су и захтеви ЈКСП „Топола“ за надокнаду за изведене радове, употребљеног материјала, превоза истог, као и употребу грађевинских машина и за средства за извођење радова на санацији септичке јаме између стамбених зграда у ул. М. Петровића  Блазнавца. 

Усвојен је и нацрт Оперативног плана одбрана од поплава за воде II реда на територији општине Топола за 2022. годину као и захтев ФЦЦ ЕЦО ДОО Београд огранак Лапово за повећање постојећих цена комуналних услуга.

„Усвојен је захтев ове фирме за повећање цена комуналних услуга за 15 одсто, обзиром каква је ситуација са енергентима сматрамо да је то и оправдано и дај Боже да повећања више не буде. Било је и низ појединачних захтева које смо усвојили, иако обиман Дневни ред то су све редовне активности које омогућавају стабилно функционисање наше општине“, изјавио је за ТопПрес, Владимир Радојковић, председник општине Топола. 

Сви чланови општинског већа били су присутни и све тачке са Дневног реда су усвојене.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Vece topola cena

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.338.951 посета
Тренутно на сајту: 464 посетилац(a)