Апел Градског штаба за ванредне ситуације 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Апел Градског штаба за ванредне ситуације
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
09.04.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Налазимо се у периоду када је епидемија КОВИД 19 на свом врхунцу који ће, према изјавама стручњака,
Фото: ГЗС

трајати наредних десетак дана, наводи се на сајту града Ужица. 

Реална је опасност од појаве повећаног број случајева обољевања. Грађане града Ужица не треба да завара релативно мали број случајева,  пошто се ситуација увек може у врло кратком времену променити.

Од највећег је значаја да се у наредним данима строго придржавамо мера које је држава прописала. Апелујемо на све грађане да своје кретање и боравак на отвореном простору сведу на најмању могућу меру, да избегавају окупљања како на јавном месту тако и у својим домовима и поштују прописано растојање када стоје у реду у продавници и другим јавним објектима. Апелујемо на грађане да се придржавају мера личне заштите, да носе маску и рукавице увек кад постоји и најмања шанса да могу доћи у контакт и одржавају личну хигијену.

Град Ужице предузима све потребне мере предвиђене за овакве ситуације и спреман је да одговори и већим изазовима. Трудимо се да решавамо проблеме наших суграђана и у томе у највећој мери успевамо.

Упркос свим мерама које предузима држава и град Ужице, епидемија се не може зауставити, нити спречити њене последице без одговорног односа грађана. Од сваког појединца зависи коначни исход. Треба да останемо солидарни и одговорни, да се потрудимо да дисциплинујемо себе и све око нас и да заједнички издржимо период пред нама како би последице епидемије биле што је могуће мање.

Градски штаб изражава захвалност свим институцијама, привредним и другим организацијама и пре свега великом броју грађана на одговорном односу и разумевању за насталу ситуацију и њиховој спремности да дају свој допринос.

ГЗС                                      

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


APEL GRADSKI STAB GRAD UZICE KOVID 19

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.289.042 посета
Тренутно на сајту: 473 посетилац(a)