„ПриЧа” нема краја, ове године велика имена рок сцене 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
„ПриЧа” нема краја, ове године велика имена рок сцене
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
04.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Ове године фестивал „Прича” трајаће седам дана, од 11. до 17. јуна, где ће се програм одвијати на више локација у граду,

почевши од Градског тра, Дома културе, Градског парка, а велики рок концерти ће се одржати на Ремонтовом стадиону.

Врхунац провода очекује се за викенд када ће наступити млади бендов из Чачка и околине, као и легенде рок музике Рибља Чорба, Парни Ваљак, Кербер, Гоблини, Дејан Цукић и Спори Ритам Бенд, Магнифико и последњег дана фестивала биће провод за памћење уз DJ MeeHighLow.

Организатори су ове године припремили мноштво занимљивих садржаја из области музике, позоришта, поезије, филма. Осим изложби фотографија, које су везане за рок културу и позориште биће и изложба сценографије, промоција књиге и забаван програм за најмлађе суграђане. Поново ће бити организован Рок маскенбал за децу, који је прошле године био јако успешан, ту су и рок журке, награде и много лепих изненађења.

Посебан акценат је стављен на Рок Карневал, који је на неки начин фестивал у фестивалу. Очекују се велике карневалске поворке, где ће и стари и млади моћи да кроз гроз групне маске изразе и прикажу своју креативност, на чачанским улицама.

Ускоро Опширије..




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.142.886 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)