Власт наредила рушење лифта у Општој болници, грађани спремни да бране: Срамота, носимо на леђима болеснике два спрата! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Власт наредила рушење лифта у Општој болници, грађани спремни да бране: Срамота, носимо на леђима болеснике два спрата!
Trenutno na sajtu: 518       |       Podeli:
19.07.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - ,,Наређује се инвеститору Здравственом центру Ужице у улици Милоша Обреновића бр. 17

да обустави извођење радова на градњи болничког лифта и доградњи ходничког простора интерног одељења Опште болнице у Пријепољу.
Наређује се да у року од 6 дана уклони зидове лифтног окна. Уколико не поступи по наређењу решење ће се извршити управним путем на терет извршеника“, стоји између осталог у решењу које је донела Општинска управа. 

Политика се умешала, СНС брука и освета чланова већа

Нема сумње да је овде политика умешала прсте. Чак и чланови СНС тврде да иза свега стоји Драгољуб Зиндовић који на овај начин жели да уруши др Дробњака којег напредњаци често помињу као могућег и веома квалитетног човека за челно место партије у Пријепољу.

А све наравно креће из Општинског већа где су се подударили интереси, па је и др Садовићу стало да макне свог колегу са места директора болнице. Тешко ће ко поверовати да се ради о нелегалној градњи јер се ова власт није секирала када су пред њиховим очима ницале асфалтне базе, када се сређивала зграда Општине, и када су стизале фотеље петобрзинке.

На крају, зар није интерес грађана да се изгради лифт и зашто Општинска управа није помогла у томе ако је ту у служби народа?

Са друге стране грађани су огорчени оваквим доследним поступањем локалних власти. Донација Вараклића од 80.000 евра за градњу лифта вероватно ће пропасти због политичких спекулација, а и министар Лончар остаће ускраћен за пуштање у рад направе која је веома значајна за болницу.

Грађани огорчени и у шоку

Грађани Пријепоља кажу да је то заиста невероватно и безобзирно.

„Када се води болесник у болницу ми не идемо без тројице људи који дижу на рукама човека на други спрат на интерно. Не могу да разумем да некоме смета лифт за болеснике. Вараклићи су сјајни људи, многе донације у овом крају су дали, верујем да су и они у шоку“, тврде Пријепољци.

У Општој болници је за данас заказана конференција за штампу, а многи грађани су се јавили да окупљањем зауставе рушење у болници.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.314.609 посета
Тренутно на сајту: 519 посетилац(a)