„Сретењски маркет” од 14. до 16. фебруара, сајам традиционалних производа 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
„Сретењски маркет” од 14. до 16. фебруара, сајам традиционалних производа
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
06.02.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина -„Сретењски маркет”, манифестација која ће на једном месту окупити љубитеље и произвођаче традиционалних производа,

одржаће се од 14. до 16. фебруара
Ова јединствена манифестација окупиће на једном месту љубитеље и произвођаче традиционалних производа, а одржаће се у хотелу Златибор Мона који је, уз подршку Туристичке организације Златибор и Туристичке организације Ужице, уједно и организатор догађаја.

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са разноврсном понудом најквалитетнијих домаћих пршута, сирева, меда, ракије и вина, као и многих других производа по којима је ово подручје чувено. На „Сретењском маркету” биће изложени и необични производи попут прве органске ракије из Србије, мед са додацима јагоде, кајсије, малине, као и џемови са лавандом и ментом, домаћи ликер од шумских јагода и занатско пиво. Поред уживања у дегустацији домаћих специјалитета, посетиоци ће моћи да се забаве у радионицама, учествују у квизу и добију занимљиве поклоне.
“Наша жеља је да употпунимо актуелну понуду Златибора и да људима у периоду Сретења и дечијег зимског распуста понудимо још једну активност кроз коју могу да се забаве, упознају нешто ново и којом могу употпунити свој одмор. Такође, идеја је и да охрабримо како локалне, тако и регионалне произвођаче и да им пружимо прилику да представе своје производе”, објашњава Дејан Пејчиновић испред хотела Златибор Мона.

Сретењски маркет представља одличну прилику да Златиборци, Ужичани, Чачани, као и сви они који уочи Сретења бораве на нашој најлепшој планини, обележе велики црквени и државни празник уживајући у овој манифестацији и амбијенту хотела Златибор Мона.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.203.103 посета
Тренутно на сајту: 524 посетилац(a)