Влада прихватила поскупљење путарина, од 1. јула нове цене 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Влада прихватила поскупљење путарина, од 1. јула нове цене
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
05.06.2019 | 0 коментар(а)



Директор „Путева Србије” Зоран Дробњак казао је данас да је Влада прихватила захтев за повећање цене путарина за 12 одсто

и да ће нове цене ступити на снагу 1. јула.

Дробњак је за телевизију Прва рекао да ће нови ценовник бити донет онда када посланици усвоје предлог Владе и да ће „Путеви Србије" тих додатних две милијарде динара уложити у одржавање путева.

Директор „Путева Србије” Зоран Дробњак

„Урадићемо деонице које су лоше, ми имамо план, не само за две милијарде, већ за 20 милијарди", рекао је Дробњак за Прву.

Говорећи о квалитету путева, Дробњак је казао да би на скали од један до десет за српске путеве дао оцену 6,5 или седам и да су том оценом "прошли испит".

ГЗС/Бета

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.462.427 посета
Тренутно на сајту: 335 посетилац(a)