У кругу чачанске Гимназије легло змија 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
У кругу чачанске Гимназије легло змија
Trenutno na sajtu: 450       |       Podeli:
06.12.2022 | 2 коментар(а)



Чачак - Просто је невероватно да скоро 15 година у дворишту чачанске Гимназије „зјапи” огромна рупа на месту где је деценијама пре тога било ђачко изгралиште.

Данас је то легло змија и глодара а полако постаје и сметлиште.

„Ми смо смо се овде доселили пре седам година, та рупа је била исто таква а из ње повремене излазе змије које срећемо поред улице и у околним двориштима”, каже власник радње која се налази уз ограду Гимназије у Мутаповој улици.

Мештани Ломине и Рајићеве улице летос су у више наврата пријављивали надлежним службама да се у њиховим двориштима налази змија, а све ово догађа се у најужем кругу најстарије образовне установе у Чачку, где дневно борави на стотине деце.

Иначе, истраживање терена започето је у склопу припрема за изградњу фискултурне сале за потребе Гимназије, јер је Завод за заштиту споменика из Краљева затражио да се на простору где ће се градити изврше археолошка ископавања. Након истраживања остала је откривена и незаштићена јама више од једне деценије. Није јасно, због чега чачанска Гимназија није енергичније реаговала у циљу безбедности ученика и пролазника до сада, а одговорност је и на једнима и на другима.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Sugadjanka

    Direktor Ružičić je zaseo u fotelju i to je jedino što mu je važno. Samo me zanima do kada će tako! Opšte rasulo u školi, a o ovom dvorištu da ne govorim. Sramota za jednu takvu obrazovnu ustanovu. Niko ne radi svoj posao, bitno je samo da se ne da fotelja i sigurna plata i da su vodeći kada su organizacije štrajkova u pitanju!
  • Mutap

    Adžić samo tražoi pare i štrajkuje. U redu, ali što ne traže da deca ne idu kilometar na igralište tri raskrsnice prelaze, i obilaze ovu rupčagu svaki dan. Briga ih .Direktor ćuti, a zmije šetaju po komšiluku. Zavod je katastrofa, sramih bilo, to treba oterati kad ne rade svoj posao za debele pare. Noktima bi ovo do sada otkopali i zakopali



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.170.845 посета
    Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)