У Дино парку и мали зоолошки врт 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У Дино парку и мали зоолошки врт
Trenutno na sajtu: 571       |       Podeli:
13.02.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Школски распуст на Златибору понудио је деци разноврсну забаву, а најновија атракција, Дино парк, поред већ познатих садржаја отворио је и мали зоолошки врт.

Иако је зимски распуст на Златибору готово прошао без снега, број посетилаца у Дино парку је био више него задовољавајући, јер су захваљујући вештачком снегу радиле ски-школа и санкалиште, а активирани су и они садржаји који зими, обично, не раде, наводи се на сајту општине Чајетина.

„Имамо тјубинг и све остале летње садржаје, па чак и авантуру, зип лајн и вештачку стену која није могла да ради када је снег…Поред тога, сви остали садржаји у Парку раде као и наша новина: играоница на затвореном која се налази изнад пицерије и потпуно је бесплатна за све посетиоце“, објашњава Милица Зец, менаџерка Парка. Дино парк је понудио и нове садржаје: мини ергелу и зоо врт.
У зоолошком врту имамо тренутно јелене, муфлоне, дивље поније. Поред тога имамо ергелу коња: девет великих и четири мала понија“.

Сваки садржај у Парку има свог инструктора. Сама Авантура парк их има девет. Што се тиче главних атракција, диносауруса, посетиоцима су на располагању четири дино водиче који их упознају о свему што је битно, а тиче се 24 верне реплике диносауруса из ере мезозоика. А ко су најчешће посетиоци Парка?
„Ми овде рушимо генерацијски јаз. Што се тиче тога, не можете веровати колико пензионера дође да посети Парк и да проба нашу дино питу по којој смо постали познати овде, на Златибору“, додаје Милица.

Иначе, Дино парк нуди попуст за пензионере. Карте за њих су 50 одсто јефтиније што чини да и пензионери радо проводе слободно време у златиборском тематском парку.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.209 посета
Тренутно на сајту: 572 посетилац(a)