ГГ “За напреднији Чачак”: Поново утеривање безакоња у Зрачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ГГ “За напреднији Чачак”: Поново утеривање безакоња у Зрачку
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
09.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – ГГ “За напреднији Чачак” осврнула се у саопштењу за јавност на избор директора

Установе “Зрачак” који је почетком године према њиховим наводима био скупа и непотребна политичка ујдурма. Они истичу да је након избора вд директорке ове установе било очекивано да се пропусти претходне гарнитуре поправе позитивним амбијентом за рад запослених, а највише на задовољство корисника Установе и њихових родитеља.

“Али осим редовнијег кошења траве и покушаја на разне начине да се раскрсти са неистомишљеницима у Установи, ништа ново нисмо видели. Очекивали смо од вд директорке, као нестраначке личности да ће показати продуктивност, економичност и професионалност пре свега, показало се да је најбоља у спровођењу репресивних мера која је допринела још лошијој атмосфери за рад, у чему су јој свесрдно помогли председница УО и градски већник запослен у Установи Зрачак, који се бави организацијом рада Установе, уместо радом са корисницима”, наводи се у саопштењу.

Они даље тврде да је “под атмосфером застрашивања за губитак радног места, без сагласности синдиката запослених, ових дана осванула на огласној табли нова систематизација на којој су „нестала“ радна места, иначе обавезна по Каталогу запослених у јавним службама у јавом сектору у социјалној заштити”.

“Наравно, без поштовања уредбе Владе и без поштовања закона, са намером да се реше „неподобних“, а као пример онима који би се бунили. Иако је систематизација повучена јер, као таква не би била законита и не би могла ни бити спроведена, претње се настављају, а рад у Установи са корисницима је на све нижем нивоу”, тврде из ГГ “За напреднији Чачак”.

Они даље поручују да оваква атмосфера није потребна ни граду, ни запосленима, а тек таква није потребна корисницима.

“Зато корисници и родитељи, иако се град изборио за њихов бесплатан боравак, напуштају Установу и све мање времена редовно проводе тамо. Није добро...Ни за запослене који желе професионално да раде свој посао, ни за кориснике због којих је ова Установа формирана и на коју би требало Чачани да буду поносни. Нико то не мора да трпи. Ни град, ни запослени, а пре свега ни корисници. Нема узмицања, нема компромиса. Законитост и ангажованост пре свега. Ваша бахатост има цену,а има и крај”, поручују у свом саопштењу за јавност из ГГ “За напреднији Чачак, др Александар Радојевић.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zanaprednijicacak zracak cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.461.703 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)