Јеремић: Вучићу Оскар за споредну улогу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Јеремић: Вучићу Оскар за споредну улогу
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
19.02.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) и будући кандидат за председника Србије Вук Јеремић изјавио је

вечерас у Горњем Милановцу да је премијер Србије Александар Вучић злоупотребио државне ресурсе да би снимио предизборни спот у авиону и оценио да диктатори имају тенденцију да себе изједначавају са државом и народом.

"Мене питају колико трошим на кампању. Па све што је потрошено до сада коштало је мање од изнајмљивања авиона, ако га је уопште платио. А, можда га није платио, можда је Ер Србија натерана да му да авион. Што је вероватно случај“, сматра Јеремић.

"Вучић глуми у споту, глуми на конференцијама за новинаре, глуми у влади. Он само глуми. Да му дамо Оскара за споредну улогу и да га пошаљемо у историју", рекао је Јеремић у разговору са грађанима Горњег Милановца.

Како је саопштено, Јеремић је оценио да се сада многи са злобом сећају ДОС, док њега називају "досовским кандидатом" и уочио да је "данас много више људи из ДОС који су блиски сарадници Александра Вучића, него што их је у овој сали".

"Поменули сте Млађана Динкића. Његов шеф кабинета и десна рука, данас је шеф кабинета Александра Вучића", илустровао је Јеремић.

"Идеолог Г17 Плус Зорана Михајловић, данас је потпредседница ове владе", додао је Јеремић и подсетио да се у влади ДОС приватизацијама бавио Синиша Мали, "који је градоначелник Београда и ударна песница не само Савамале".

Поводом Вучићеве изјаве "не дам им Србију, нису је ничим заслужили", Јеремић је указао да сви диктатори имају тенденцију да изједначавају себе и своје интересе са државом и интересима народа.

Према речима Јеремића, од свих питања која се уочи председничких избора дневно намећу јавности, много је важније да ли ће грађани гласати за Вучића или не.

"Бомбардују вас свим осталим питањима", објаснио је Јеремић, "покушавају да разводње ситуацију - да ли ће бити Тома или не, хоће ли бити парламентарних избора, хоће ли нека странка да подржи некога, хоће ли бити више кандидата".

"Вучић би тако да замагли чињеницу да су ови избори референдум, јер на референдуму губи. Ово је референдум", закључио је Јеремић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.291.785 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)