Недељковић: Град уништио преко 100 домаћинстава, неопходна нам је помоћ државе да санирамо последице! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Недељковић: Град уништио преко 100 домаћинстава, неопходна нам је помоћ државе да санирамо последице!
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
04.08.2019 | 0 коментар(а)



Ариље – Град величине тениске лоптице, опустошио је село Вирово. Причињена је велика материјална штета на стамбеним објектима и пољопривредним усевима.
Милош Недељковић, председник општине Ариље, фото: РИНА

Комисије су већ изашле на терен.

“Четири екипе обилазе мештане. Утврђена је штета на преко деведесет домаћинстава. Однето је преко 20 хиљада црепова, а домаћини из двадесетак кућа сами су поправљали колико су могли нису чекали комисују, тако да јепричињена штета још већа”, каже предсдник општине Ариље, Милош Недељковић.

Град однео преко 20 хиљада црепова, фото: РИНА

Он истиче да је прво пописана штета на материјалним објектима, а да од понодељка још две екипе излазе на терен како би пописали штету на пољопривредним културама.

“Малине су већ обране, па је бар та катастрофа избегнута. Међутим, град је нанео штету на засадима, па је питање шта ће са овим воћем бити следеће године. Десетковане су купине, јабуке и кукуруз”, изјавио је Недељковић и додаје да је неопходна помоћ Владе како би се санирале последице.

“Ово је већ трећа елемнтарна непогода која нас је задесила. У буџету општине више нема средстава како би помогли мештанима. Неопходна нам је помоћ од државе”, навео је Недељковић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


grad crepovi steta arilje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.065 посета
Тренутно на сајту: 520 посетилац(a)