Малој Нађи (14) из Чачка, хитно потребна помоћ 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Малој Нађи (14) из Чачка, хитно потребна помоћ
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
18.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Нађа Маринковић, ученица 8. разреда ОШ “ Милица Павловић” у Чачку, рођена је са

улегнутим грудним кошом, што јој отежава дисање и рад срца!У 8. години живота извршена је операција којом је Нађи уграђена челична плоча у грудни кош, све са шавовима који су били везани за ребра и стабилизатором на лопатици. Пре 3 године шипка, шрафови и стабилизатор су извађени.

Међутим, Нађа има и даље огромних проблема са дисањем, радом срца, трпи несносне болове. А њена мајка Марина наводи да су лекари рекли да је Нађа животно угрожена и да мора ићи подхитно и што пре на још једну операцију и да су дани у питању да ли ће преживети.

Следећом операцијом је предвиђено да се отвори цео грудни кош, ваде се хрскавице, уграђује се пластика, челична плоча, шрафови на ребрима, стабилизатор, поново! Да би се грудни кош издигао и да би срце имало места за рад!

“Нажалост, ја нисам у могућности да платим операцију, па овим путем молим људе добре воље који су у могућности да помогну, да уплате донацију на доле наведене рачуне или да се јаве мени” – каже Нађина мајка, Марина Драгутиновић, а њен број телефона је 064-407-97-37.

Операција кошта 868,800,00 динара (прилажем на увид документ издат од болнице БЕЛМЕДИЦ у Београду).

ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ УНАПРЕД СВИМ ЉУДИМА ДОБРЕ ВОЉЕ! – поручује Нађина мајка Марина.

ГЗС/ Медиа портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nadja lecenje pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.431.401 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)