Спектакл на Дринској регати: Велики концерти Парног ваљка и Аца Лукаса 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Спектакл на Дринској регати: Велики концерти Парног ваљка и Аца Лукаса
Trenutno na sajtu: 408       |       Podeli:
17.06.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Општина Бајина Башта и Tуристичка организација‭ “‬Тара-Дрина‭” ‬ће ове године по‭ ‬27.‭ ‬пут организовати чувену Дринску регату
Богат програм овогодишње Дринске регате, Фото: ГЗС

која је највећа манифестација на води у овом делу Европе и једна од најзначајнијих туристичких манифестација у Србији.‭ ‬Уз мере препоручене од стране државе и са посебним акцентом на безбедност свих учесника,‭ ‬27.‭ ‬Дринска регата одржаће се у раније најављеном термину од‭ ‬15.‭ ‬до‭ ‬19.‭ ‬јула,‭ ‬а велики спуст Дрином је у суботу,‭ ‬18.‭ ‬јула.

Значајан део садржаја манифестације биће концерти који се одржавају у центру Бајине Баште и на излетишту Рача.‭ ‬Како каже Дејан Млађеновић,‭ ‬директор Туристичке организације‭ „‬Тара-Дрина‭“‬,‭ ‬отварање манифестације ће бити у среду када ће публику на шеталишту градића у Подрињу забављати‭ ‬„Balašević tribute band‭“‬.

„Традиционално, четвртак је везан за Перућац и такмичење у припремању рибље чорбе уз музички програм поред најкраће реке у Европи‭ – ‬реке Године.‭ ‬У петак ће на излетишту Рача,‭ ‬поред реке Дрине,‭ ‬бити одржан велики солистички концерт Аце Лукаса.‭ ‬Мост фест и ове године траје само један дан и на њему ће после бајинобаштанског‭ „‬Shimmer”‭ ‬бенда велики концерт одржати група Парни Ваљак”, каже Млађеновић.

У оквиру програма 27. Дринске регате биће одржан седми скуп Буба клуба Србије из целе Србије, али и земаља региона љубитељи ових олдтајмера и симбола поп културе ће се дружити и своје мезимце показивати свим посетиоцима Дринске регате у Бајиној Башти.‭

„Све дане трајања Дринске регате у главној улици у Бајиној Башти одржаваће се Сајам сувенира,‭ ‬домаће радиности,‭ ‬меда и ракија уз бројне садржаје за забаву као и велики број активности за најмлађе посетиоце манифестације“, додаје директор ТО Тара - Дрина .

Оно што посебно наглашава директор ТО‭ „‬Тара-Дрина‭“ ‬је акценат на безбедности свих учесника манифестације и примена свих мера које налажу државни органи.‭


„Туристичка организација је предузела опсежне мере како би безбедност на води била на максималном нивоу,‭ ‬а позивамо све учеснике да се придржавају правила са којима ћемо на време упознати све посетиоце.‭ ‬Правила ће бити истакнута на нашем сајту и друштвеним мрежама,‭ ‬а биће и на билбордима,‭ ‬постерима и флајерима Дринске регате‭ “, каже‬ Млађеновић.

Као и прошле године ни на‭ ‬27.‭ ‬Дринској регати неће бити наплате котизација за учеснике спуста али ће сва пловила добити налепнице за чамце са бројевима,‭ ‬правилнике пловидбе,‭ ‬упутства о правилима понашања и џакове за одлагање смећа.




ГЗС




‭        







PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


drinska regata bajina basta program aca lukas parni paljak koncerti plovidba perucac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.431.550 посета
Тренутно на сајту: 409 посетилац(a)