Отворен Лидл у Чачку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Отворен Лидл у Чачку
Trenutno na sajtu: 799       |       Podeli:
14.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Лидл продавница у Чачку свечано је отворена пресецањем врпце. Градоначелник Чачка Милун Тодоровић захвалио се Лидлу Србије



што је препознао град Чачак као партнера.

„Нашим суграђанима понудили су око 1.500 производа од тога 360 домаћих произвођача. За девет месеци изграђен је овај објекат уз помоћ града који је обезбедио инфранструктуру и реконструисао Београдску улицу. Надам се да ће Лидлових објеката у нашем граду бити још јер је однос цене и квалитета изузетно добар, тако да се надам да ћи и остале трговине прилагодити своје услове Лидловим, и са ценама и квалитетом и роком плаћања. Посебно ме радује, што је овде највећа пекара кажу у Србији”, рекао је Тодоровић.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: ГЗС

Запослење у новоотвореној Лидловој продавници нашло је 50 суграђана.

Руководилац Корпоративне комуникације у компанији Лидл Србија МАртина Петровић рекла је да јој је изузетно драго да су отворили продавницу и у Чачку а данас је паралелно отворена још једна у Београду на Лабудовом брду.

Руководилац Корпоративне комуникације у компанији Лидл Србија Мартина Петровић

„У свим градовима у којима послујемо, њих 19, понудили смо најбољи однос цене и квалитета. Такође, искуств нам говори, из осталих малопродаја, да су потрошачи препознали квалитет Лидл брендова и да их радо купују, као и наше пороизводе у пекари који су увек свежи”, рекла је Петровић.

Што се тиче повољности за све купце постоји могућност одложеног плаћања до 150 дана чековима грађана, а слављеничке цене са дана отварања важе до краја недеље.

ГЗС

 

 

 

 

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LIDL CACAK OTVARANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.971.532 посета
Тренутно на сајту: 799 посетилац(a)