Реформа пореза на имовину 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Реформа пореза на имовину
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
05.05.2018 | 0 коментар(а)



Tопола – У скупштинској сали Општине Топола одржана је обука сарадника – пописивача на терену у

оквиру Програма Реформа пореза на имовину, објављено је на сајту општине Топола.

Ангажовано је шест сарадника – пописивача који ће током наредних шест месеци вршити попис имовине – непокретности на територији општине Топола.

Попис имовине – непокретности неопходно је извршити ради ажурирања базе података пореза на имовину Одсека локалне пореске администрације.

Општина Топола је једна од 45 јединица локалне самоуправе у Србији која учествује у Програму Реформа пореза на имовину који спроводи Међународна организација – International Management Group (IMG).

Овај пројакат подржава локалне самоуправе како би повећале наплату пореза на имовину тј. локалних сопствених извора прихода који су значајни за модернизацију јавних услуга које се пружају грађанима и за приватни сектор. Локалне самоуправе ће на тај начин унапредити свој дијалог са грађанима у вези са коришћењем прихода добијених од наплате пореза на имовину.

ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.459.776 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)