Љајић: Одлуку о реконструкцији Владе доноси премијер 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Љајић: Одлуку о реконструкцији Владе доноси премијер
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац, Коштунићи– Министар туризма, трговине и телекомуникација у Влади РС, Расим Љајић у изјави за Глас западне Србије

каже да није неочекивано да дође до реконструкције у Влади и нових избора.
„Не знам да ли ће до тога доћи, јер то није мој посао и не водим рачуна о томе, али не би ме изненадило да дође и до једног и до другог. У сваком случају тај посао је на председници Владе”, нагласио је Љајић.

Он је такође истакао да држава не даје директне финансијске подстицаје новим инвеститорима, али само из разлога што они то не желе, већ бирају друге начине помоћи.

„Поједини инвеститори, не желе директне субвенције, јер их то обавезује да пет година буду под надзором и контролом, да запошљавају онај број радника који пише у уговору и морају да дају 20 посто више од минималне зараде, да би могли та средтсва да користе. Ти инвеститори радије се опредељују да да добију у закуп неку халу, коју ми заједно са локалном самоуправом реконструишемо. Посроје различити модели подстицаја које дајемо и све је транспарентно. А основни циљ свакако је долазак што више инвеститора који ће овде отварати фабрике и запослити шро више људи”, истакао је Љајић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


RasimLjajic vlada Srbija drzava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.782.337 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)