Министарство заштите животне средине донирало Пријепољу и Ариљу вишемилионску донацију 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Министарство заштите животне средине донирало Пријепољу и Ариљу вишемилионску донацију
Trenutno na sajtu: 890       |       Podeli:
26.07.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - ЈКП „Лим” расписало је јавну набавку за 100 нових контејнера које ће финансирати општинска управа,

казао је вд директора Џевад Бегановић и додао да је у међувремену добио информацију од Министарства заштите животне средине, да ће они овом комуналном предузећу донирати још 210 контејнера и 200 канти запремине 240 литара.

„За ту донацију наше комунално предузеће је аплицирало још средином фебруара, потписивање уговора се очекује веома брзо, а одмах потом и испорука контејнера и канти”, тврди Бегановић.

Он је истакао да ће нови судови за одлагање отпада значити целом граду, а не само комуналном предузећу, јер ће се смањити притисак на постојеће контејнере који су у веома лошем стању и мало их има.

„На појединим местима сада ћемо бити у могућности да повећамо број контејнера, негде ћемо старе и дотрајале заменити и сигурно је да ће ситуација са одлагањем смећа бити много боља”, тврди Бегановић.

Према његовим речима следеће седмице у овом ЈКП очекују посету чланова једне амбасаде који ће доћи да провере стање возног парка, колики терен покривају, колико имају корисника и низ других елемената како би прошли њихову селекцију која је веома строга.

„Прови елиминациони круг смо прошли и ми надамо се да ћемо испунити критеријуме за донацију два нова камиона који би требало да стигну код нас до краја ове године”, закључио је Бегановић.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.055.151 посета
Тренутно на сајту: 892 посетилац(a)