Драма у Трбушанима код Чачка, дошло до пуцања плинске цеви и прети опасност од изливања гаса 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Драма у Трбушанима код Чачка, дошло до пуцања плинске цеви и прети опасност од изливања гаса
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
10.08.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - На бензинској пумпи у селу Трбушани код Чачка дошло је до хаварије, када је како се претпоствља пукла плинска цев и прети



опасност од изливања гаса. На лице места одмах су упућене полицијске екипе које су блокирале главну и околне саобраћајнице, преноси РИНА.

Фото: РИНА

"Само се одједном пред нама створила полиција и рекли да нам је пролаз забрањен. Нама је кућа у близини и страхујемо за своју безбедност, свуда испред осећа се мирис гаса. Плашимо се да нешто не експлодира", каже за РИНУ један од мештана села Трбушани.

Цистерна са које се вршило претакање гаса је у белом диму, што додатно плаши становнике. На терен је упућен и велики број ватрогасних екипа који покушавају да санирају квар на цистерни и спрече додатно изливање гаса.

 

 

 

 

 

РИНА / ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.867.962 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)