Двери: Деца су будућност Србије 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Деца су будућност Србије
Trenutno na sajtu: 615       |       Podeli:
21.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Светски дан породице обележава се 15. маја у циљу афирмације породице и породичних вредности и заштите породице као основне јединице друштва.

Српски покрет Двери ове године прославио је недељу породице од 15. до 20. маја широм Србије.
Градска организација Двери у Чачку, тим поводом, обележила је Светски дан породице у суботу, 19. маја на Градском тргу у Чачку. Догађају су присуствовали заједно са својим породицама председник Двери Бошко Обрадовић, одборници у Скупштини града Чачка, чланови и активисти који су се дружили са Чачанима. Највећа пажња посвећена је деци, која и јесу смисао породице и постојања, па им је приређена забава уз аниматора, музику, балоне и друге занимљивости, док су родитељима представљене мере породичне политике Српског покрета Двери.
У обраћању Чачанима и пред бројним члановима председник Двери, Бошко Обрадовић, истакао је: ,,Деца су будућност Србије због њих живимо, због њих радимо, због њих дајемо све у свом животу. Ово је једно велико финале ове недеље породице који Српски покрет Двери организује у свим градовима и општинама у Србији и заиста нам је пуно срце што и данас овде, на Градском шеталишту у Чачку, можемо да видимо оволико деце из свих наших чачанских породица које данас славе живот, брак, породицу и децу.

То је данас најважнија политика у Србији, нема важније политике од породичне политике и зато су Двери одабрале да то буде циљ и смисао нашег политичког деловања. Држава мора у епицентар своје пажње да стави породичну политику, треба нам Министарство за породицу, заштитник породице, треба нам да одвојимо социјалну од породичне политике јер социјална политика је помагање социјално угроженим категоријама становништва, а породична политика је помагање свим породицама у Србији. То можемо учинити на разне начине кроз пореске реформе, решавање стамбених питања, усклађивање рада и родитељства и на сваки други начин. У Србији праве вредности треба да дођу на право место, а то су култ мајчинства, очинства, родитељства, породичног живота, брака и наравно деце. Без деце, без народа нема ни економије, нема ни безбедности, нема ни будућности Србије зато ми данас на чачанским улицама славимо живот, славимо породицу и на овако предиван начин, дружећи се са децом, завршавамо недељу породице.“

Информативна служба Двери Градске организације Чачак

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.502.804 посета
Тренутно на сајту: 616 посетилац(a)