,,Дан отворених врата” у Прекршајном суду 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
,,Дан отворених врата” у Прекршајном суду
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
08.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – У циљу информисања грађана и непосредним упознавањем са радом суда и обавезама

грађана у остваривању судске заштите, Прекршајни суд у Чачку данас је организовао “Дан отворених врата” за све заинтересоване.

У сарадњи са Канцеларијом за младе организовали су посету ученика виших разреда средњих школа и младих из хранитељских породица како би се упознали са функционисањем и радом Прекршајног суда.

Портпарол Прекршајног суда у Чачку, судија Бранка Митровић казала је да ова манифестација организована како би се млади упознали са свим чињеницама које би им могле бити од значаја приликом опредељивања за будућу професију.


Портпарол Прекршајног суда у Чачку Бранка Митровић, фото: Глас западне Србије

,,Припремили смо им један пригодан програм где ће се упознати са функционисањем и радом Прекршајног суда како би могли да виде шта их то чека, шта то све треба да прођу и које су то све препреке које треба све да савладају да би једног дана и сами могли да се баве неком од правосудних професија”, изјавила је Митровић и додала да ће их спровести кроз суд и показати неке најосновније ствари како би створили комплетну слику и одабрали баш ово занимање.

,,Надамо да ће многи од њих се одлучити за ову професију, посебно имајући у виду да нам је старосна структура у судовима све виша. Конкретно у нашем суду је рецимо 52.3 године што и није нека разлика од стања у осталим првостепеним судовима. Управо су то судови где млади треба да почну своје каријере”, навела је Митровић и додаје да ће овом приликом представити резултате рада суда, шта су све постигли, побољшали.

Фото: Глас западне Србије

,,Понесени лепим утиском од ранијих организованих сусрета, решили смо да поновимо овај догађај. Морам да напоменем да су врата нашег суда отворена сваког дана, током целе године за све заинтересоване грађане, који имају интересовање за нашу надлежност, увек ће им неко радо одговорити на питања, објаснити и упутити која су њихова права и обавезе на обострано задовољство”, истакла је Портпарол Прекршајног суда у Чачку.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.197 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)