Почела изградња 16 станова за избеглице 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Почела изградња 16 станова за избеглице
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
18.08.2018 | 0 коментар(а)



Мионица - У Мионици су почели радови на изградњи 16 станова за избеглице. Вредност радова је више од 40 милиона динара а намењена је збрињавању

избеглих лица у оквиру регионалног програма стамбеног збрињавања у Србији.
Општина Мионица је обезбедила локацију за изградњу зграде и инфраструктуру, док је новац за радове обезбеђен у оквиру Регионалног програма стамбеног збрињавања који је заједнички вишегодишњи програм Србије, БиХ, Црне Горе и Хрватске.

Циљ је обезбеђивање трајног стамбеног решења за све породице избеглих лица којима није решено стамбено питање у Републици Србији, а немају где да се врате у земљу свог порекла.

Објекат треба да буде завршен за годину дана када ће се уселити све избеглице из овог места. Регионални стамбени програм се финансира из донаторских средстава којима управља Развојна банка савета Европе уз подршку Међународне заједнице.

ГЗС/Ј. Стојић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.900.328 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)