Овако ће изгледати Голд Гондола на Златибору: Најдужа на свету и максимално безбедна 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Овако ће изгледати Голд Гондола на Златибору: Најдужа на свету и максимално безбедна
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
06.11.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина – Завршни радови на изградњи Голд Гондоле “Златибор” која ће повезати центар Залтибора са ски центром Торник су у пуном јеку,



а као најдужа панорамска годнола на свету, дужине девет километара, представљаће праву туристичку атракцију. Њен капацитет биће 600 путника по сату који ће се возити у 55 модерно опремљених кабина, а планирано је и проширење на 90, када ће у вожњи дугој 25 минута кроз прелепе планинске пределе моћи да ужива 1000 путника на сат.

 

“У питању су најсавременије кабине, које су прошле све неопходне тестове безбедности. Њихов капацитет је десет путника, биће доступне и особама са инвалидитетом, а у кабинама се налази простор за одлагање скија, сноубордова или бицикла. ”, изјавио је за РИНУ Владимир Јосиповић, испред предузећа Голд Гондола “Златибор” и додаје да вожња неће бити привилигеја само оних са дубљим џепом.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gondola zlatibor gold gondola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.156.502 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)