Облачно и хладније, током викенда киша и снег 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Облачно и хладније, током викенда киша и снег
Trenutno na sajtu: 541       |       Podeli:
20.01.2018 | 0 коментар(а)



У Србији ће бити претежно облачно и хладније, местимично са кишом и снегом, саопштио је Републички

хидрометеоролошки завод.

Више падавина биће на југозападу земље. Пре подне у северним крајевима, после подне и увече и у осталим крајевима очекује се престанак падавина, а током ноћи и делимично разведравање. Дуваће углавном умерен ветар, западни и северозападни, крајем дана у скретању на југозападни.

Јутарња температура биће од нуле до четири степена Целзијуса, највиша дневна од три до седам степени.

У Србији ће у недељу бити умерено до потпуно облачно местимично са снегом. Више падавина се очекује на југоистоку и југу где ће доћи до формирања снежног покривача, а на планинама ће се повећати снег. У понедељак ће преовлађивати облачно, на југоистоку ће бити местимично слаб снег, на северозападу разведравање.

У уторак ће бити хладно, ујутро слаб, понегде по котлинама и умерен мраз, током дана мало и умерено облачно. Затим ће бити суво и мало топлије, у јутарњим сатима понегде слаб мраз и краткотрајна магла. Крајем седмодневног периода биће наоблачење са падавинама.

Хронично оболелим особама и метеоропатама се саветује опрезност услед неповољне биометеоролошке ситуације. Нарочито изражене тегобе могу имати астматичари и цереброваскуларни болесници. Могући су главобоља, променљиво расположење и поспаност.

 

Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.307.459 посета
Тренутно на сајту: 542 посетилац(a)